» » » Attention på G VT20

Attention på G VT20

Hej alla medlemmar! Här följer vårens aktiviteter med Attention Kalmar, hoppas ni vill hänga med!

I samarbete med:

Bild på Studiefrämjandets logotyp

Pappa/killkväll! Efter en fantastiskt rolig och välbehövlig mammakväll i höstas kommer nu uppföljaren på herrsidan. Häng med på en kväll med god mat och snack. Fredag 31/1 kl 18 på Table 20. Kvällen genomförs till självkostnadspris, dvs var och en betalar för sig själv. Anmälan senast 27/1 så vi vet hur många platser vi ska boka.

Skolkvällar – I höstas körde vi föräldraträff på temat skola då vi kände att det finns ett stort behov att få prata och utbyta erfarenheter med andra föräldrar med skolbarn. Träffarna fortsätter nu under våren eftersom det fortfarande finns ett stort behov och framförd önskan från våra medlemmar om detta. Dessa tillfällen blir tisdag 4/2, måndag 16/3, tisdag 28/4 och måndag 8/6 kl 17-19 på Skälby Gård (vita huset). Då vi bjuder på frukt och dryck önskar vi här anmälan 1 vecka innan tillfället.

Mamma/tjejkväll – Favorit i repris! Måndag 10/2 ses vi på Larmgatan 10
kl. 17.30. Kvällen genomförs till självkostnadspris men då vi bokar bord vill vi ha anmälan senast 3/2.

Leos Lekland – Fredag 13/3 kl 17-19 bjuder Attention alla leksugna medlemsbarn och ungdomar på inträdet, fika/mat betalas av var och en om så önskas. Välkomna med anmälan senast den 9/3. Glöm inte strum-
porna! 😀

Årsmöte 21/3 – Kl 14 hälsar vi alla medlemmar varmt välkomna att delta i årsmötet som hålls på Skälby Gård (vita huset). Under mötet väljs bl.a. styrelseledamöterna för det kommande året, vi välkomnar även motioner i god tid innan mötet och önskemål om aktiviteter under året. Kan du inte närvara just under mötet så maila gärna in dessa. Vi bjuder på smörgåstårta, anmälan senast 13/3 & meddela ev. allergier

Föreläsning med Lennart Lindqvist 18/4 – Psykolog Lennart Lindqvist är idag pensionerad men föreläser om det utsatta föräldraskapet, han tar upp hur man kan förebygga stress och hur personal kan bemöta föräldrar på bästa sätt. Kl 14-17 på Skälby Gård (vita huset).
Anmälan senast 12/4.

Bowling – Blir det i slutet av terminen. Datum ej spikat i skrivande stund, mer info om detta kommer!

Samtliga anmälningar mailas till:
attentionkalmar@hotmail.com

Varmt välkomna hälsar styrelsen i Attention Kalmar

Alla medlemmar är välkomna till dessa aktiviteter och träffar för att utbyta erfarenheter och finna gemenskap med andra. På våra träffar är vi både barn/ungdomar/vuxna med egna funktionsvariationer, anhöriga och yrkesverksamma. Moralisk sekretess gäller i alla sammanhang där vi ses. Känner du någon medlem i Attention som inte får våra utskick? Kolla så de har sin mailadress registrerad hos oss!