» » » Vi har fått en stor gåva!

Vi har fått en stor gåva!

Tusen Tack för gåvan på 45 000 kronor till Attention Kalmar

Mikael Axelsson och Tom Pettersson med familjer har anordnat en festival där överskottet på 45 000 skänktes till vår förening Attention Kalmar. Detta för att NPF ligger familjen varmt om hjärtat.

Det är en mycket glad familj jag pratar med som med glädje berättar om sitt engagemang och hur glada dom är för att festivalen gav en så stor summa pengar som dom kunde skänka till oss.

Dom berättar lite för oss kring festivalen där alla aktörer ställt upp frivilligt och att det var många som kom och många skänkte extra pengar för att dom exempel känner någon som lever med dessa funktionsvariationer.

Familjerna gläds med oss att vi kan anordna denna heldag på Ölands djurpark för våra medlemmar.

Pengarna kommer nog även att räcka till någon mer lite större aktivitet framöver tror vi i styrelsen, men i dagsläget vet vi inte uppslutningen till aktiviteten Ölands djurpark.

Vi tackar ödmjukast för att ni valde just oss och vi känner oss utvalda för denna gåva och vill att så många som möjligt av våra medlemmar ska få ta del av den.

Stort Tack Mikael och Tom med familjer. Ni är fantastiska som ordnat allt detta och ger oss så stora möjligheter att uppfylla livskvalité och glädje tillsammans för många av oss. Tack!

Styrelsen Attention Kalmar